Nye Isuzu D-MAX er her

Nye Isuzu D-MAX er endelig i Moss

Nye Isuzu D-MAX er her

Tøffest i klassen

Isuzu D-MAX har i mange år vært en firmabilfavoritt og et vanlig syn på byggeplasser over hele landet, og ikke uten grunn. D-MAX er både effektiv og robust med lavere forbruk, klasseledende sikkerhet, muskler nok til å  3,5 tonn tilhengervekt og ikke minst de gode praktiske løsningene den er kjent for.

Av utstyr kan vi nevne BI-LED signatur frontlys og doble LED-kantlamper på baklyktene som gjør at også designet er på topp i kategorien.

En pickup med personbilkomfort

Den nye Isuzu D-MAX pickupen har også fått helt nytt interiør med høy kvalitet på materialer og detaljer. De nye og behagelige skinnsetene har førersete med justering i 8-retninger, et 9" infotainmentsystem og fire-veis justering på skinnrattet.

Sikker arbeidsplass

Nye Isuzu D-MAX har fem stjerner i Euro NCAP. Den har en rekke hjelpemidler for å gjøre kjøreturen tryggere. Med ADAS-systemer (Advanced Driver-Assistance) bidrar bilen til å passe på deg og passasjerene under hele reisen.

Andre nyheter

Vi søker nye dekkhotell medarbeidere

Vi søker dekkhotell medarbeidere.

Vi søker ny skadereperatør

Vi har ett moderne verksted i vekst og søker bilskadereperatør.

Splitter nytt verksted

Når vi skulle få nytt bygg og butikk, tok vi også en skikkelig overhaling på verksted også. Nå er splitter nytt verksted klart, og i full sving!