IONIQ 5 er Årets Bil 2022 i Tyskland

IONIQ 5 er Årets Bil 2022 i Tyskland

IONIQ 5 er Årets Bil 2022 i Tyskland

Et halvt år etter at IONIQ 5-salget startet i Europa har priser og de positive omtalene vært mangfoldige. Nå er det også klart at IONIQ 5 er kåret til Årets Bil for 2022 i Tyskland.

IONIQ 5 er vinneren av Tysklands Car of the Year-kåring for 2022 (GCOTY), og kan dermed skilte med en av de viktigste Årets Bil-titlene i Europa. I den aller siste finalerunden var en rekke tøffe konkurrenter allerede ristet av, og kampen stod mellom Hyundai IONIQ 5, Audi e-tron GT og Porsche 911 GT3.

Finalist til Årets Bil 2022 i Norge

Også i Norge har mottakelsen av IONIQ 5 vært overveldende positiv, med seksere på terningen og rekordhøye testsummer. Blant annet ga NAF Motor IONIQ 5 85 poeng, som er deres høyeste score noensinne, mens VG kalte bilen et oppkomme av en elbil og delte ut toppscore. IONIQ 5 ble også kåret til Årets Bil 2021/2022 av teknologi- og AV-magasinet Lyd & Bilde tidligere i høst.

Denne uken ble det kjent at IONIQ 5 er en av ti finalister til å bli Årets Bil 2022 i Norge, som deles ut av Dinside, Dagbladet og elbil24. Utfallet av finalerunden er ventet i løpet av de neste ukene.

Les mer her.

No items found.
No items found.

Kontakt oss

Andre nyheter

Verdenspremieren på helt nye Hyundai IONIQ 6!

HELT NYE MAXUS EUNIQ6 SUV

EN STOR, ELEKTRISK SUV MED MASSE UTSTYR TIL EN AGGRESSIV PRIS

Nye Isuzu D-MAX er her

Nye Isuzu D-MAX er endelig i Moss