Finansiering & Leasing

Vår samarbeidspartner på finansiering er Santander Consumer Bank som er Norges største tilbyder av bil- og fritidsfinansiering. De tilbyr produkter tilpasset dine behov og et forutsigbart kundeforhold.

Lånekalkulator

I denne lånekalkulatoren kan du se hva en bil vil koste deg per måned. Snakk gjerne med oss, så kan vi gi deg råd og veiledning på hvilken bil og type finansiering som passer deg og ditt behov eller bruksområde.

Leasing

Ønsker du forutsigbarhet, er leasing et godt alternativ. Tegner du en leasingavtale beholder du bilen i mist fire år. Fordeler ved leasing er forutsigbare månedskostnader i en avtalt periode og et enkelt bilhold, samt at du alltid har en ny og sikker bil. Fordi leasing er et leieforhold, har du ikke gjeld på bilen, og derfor påvirkes ikke din låneevne, slik et billån gjør. For mange kan leasing være et mer oversiktlig alternativ enn å eie bilen selv, fordi kostnadene samles og restverdien på bilen etter leasingperioden er satt på forhånd.

Vi hjelper deg med rett finansiering

Vi tilbyr lån til nye og brukte biler, uansett type. Du kan søke om finansiering med eller uten egenkapital, det er helt opp til deg. Vi hjelper deg med søknaden og sikrer en trygg prosess. Med billån fra Santander gir vi deg også en fleksibel nedbetalingstid på inntil 10 år. Renten du får på et vanlig billån avhenger av hvor mye egenkapital du selv har, og en kredittvurdering. Vi tilbyr flere gode alternativer tilpasset ditt behov – sammen finner vi den beste løsningen for deg.