Om oss

Moss To-Takt AS er en merkevareforhandler av Mazda, Hyundai, Maxus og Isuzu. Alle våre merker finner du i Midtveien 1 fordelt på tre avdelinger.

I tillegg har vi serviceverksted, skadesenter, lakkeringsverksted, dekkhotell og driver Perma-Shine Moss.

Vår historie

Moss to-takt ble etablert i 1960, og på den tiden solgte vi mopeder, motorsykler, påhengsmotorer og båter fra Møllergata 7 i Moss. I 1967 gikk ferden videre til Th. Petersons gate samtidig som vi tok over Renault-agenturet. I 1973 kjøpte vi Rabekkgata 19, før vi i 1981 tok over Mazda-agenturet.

I 1994 tok vi over Hyundai-agenturet, og veien derfra har vært et eventyr. I 2020 overtok vi nytt bygg i Midtveien 1, og vi er stolte av å kunne kalle oss "eldst i by'n". Hos oss finner du de beste folka, med den rette kompetansen som ønsker at du skal finne den bilen som passer for deg og ditt behov.

Flere av våre ansatte besitter en kompetanse, erfaring og sertifisering man ikke finner andre plasser i landet. Det er helt unikt, og noe vi er ekstremt stolte av!

Moss to-takt er en bilforhandler i Moss, som forhandler Mazda, Hyundai, Isuzu og Maxus. Vi har holdt det gående siden 1960, og er i dag 38 ansatte. Vi har eget sertifisert skadeverksted, dekkhotell og bilpleie. Hos oss skal du være trygg på at du gjør et godt bilkjøp, som passer dine behov. Har du behov for service eller reparasjoner, vil våre erfarne og sertifiserte mekanikere utføre det som trengs slik at du blir 100% fornøyd.

Beste bilbutikken i Moss

De gamle er ofte eldst, er det noe som heter. Og, det kan vi egentlig være helt enig i. Vi er stolte av at vi er eldst i by'n, og at vi gjennom flere generasjoner har bygget tillit og levert service til alle våre kunder. Hos Moss to-takt finner du flinke og glade folk, som hjelper deg med det du trenger.

Desember 2020 fikk vi nøklene til vårt nye bygg i Midtveien 1. Det tok omtrent akkurat et år fra første spadetak, til bygget var ferdig - noe som er helt rått!

Vi har kommet godt på plass i våre nye lokaler, og i januar 2021 var også et helt nytt verksted ferdigstilt. Bygget har moderne arkitektur og teknologi, og vi stortrives med ny butikk og utstilling av flotte biler.

Ønsker du å komme innom for en prat om bil, er du hjertelig velkommen til oss!

Miljø

Moss to-takt har et stort miljøfokus, både internt og ut mot kunder. Vi ser at det er viktig å tilpasse seg, og gjør nødvendige justeringer deretter.

Er du på jakt etter en miljøvennlig bil, har vi flere alternativer både for privatkunder og bedriftskunder. Utviklingen går raskt, og vi garanterer at vi er oppdatert på teknologier og planer hos våre merkevarer.