Prøvekjør 

Få pristilbud 

Hyundai IONIQ 5

En elektrisk familie-SUV

Pris fra 481 900 kr

En romslig elektrisk SUV.

Nå kan du få kjøpt den romslige, elektriske SUV-en IONIQ 5 i Advanced-utgave under momsgrensen – fra kroner 481 900. Batteripakken er på 77,4 kWt og rekkevidden er inntil 507 km, akkurat som på Premium-modellen. Det er mye bil for pengene! Batteriforvarming sikrer rask lynlading også om vinteren, og du får naturligvis fortsatt med både varmepumpe og rattvarme inkludert i prisen.

les mer her.


Miljøhensyn.

Resirkulerbare og økologiske materialer er brukt i det stilige og komfortable interiøret. Vi har eksempelvis benyttet BIO-PET plasttråder i stoffsetene, fremstilt av råmaterialer hentet fra sukkerrør. Våre skinnseter er produsert av miljøvennlig prosessert skinn behandlet med linfrøolje.Teknologi.

Med et avansert head up-display på 44 tommer får du sikker veivisning på frontruten. IONIQ 5 er også den første Hyundai-modellen med sikkerhetsutstyr med nivå 2 autonomi.Lynlading.

IONIQ 5 er den eneste i denne klassen med et 800-volts batterisystem. Den lynlader superraskt, gir høy ytelse og har optimert vekt og størrelse.
Hyundai IONIQ 5

Nedlastninger

No items found.

Bildegalleri

No items found.

Ta kontakt med vår 

Hyundai

 ekspert!

Willy Westerheim

Salgssjef og Hyundai ansvarlig

Telefon:

69202025

Mobil:

91772840

Meld deg på prøvekjøring, så tar vi kontakt med deg!

Takk! Din beskjed er sendt og mottatt. Du vil høre fra oss :)
Ups! Noe gikk galt. Har du fylt ut alle feltene riktig?