Prøvekjør 

Få pristilbud 

Hyundai Kona Electric

utgående modell

Pris fra 333 900 kr

Elektrisk SUV med lang rekkevidde.

Med rekkevidde på inntil 484 km, appstyring, raskere hjemmelading og hurtiglading på under en time er Kona Electric en perfekt elbil for både lange og korte turer. Kona Electric byr dessuten på en omfattende utstyrspakke, med blant annet navigasjon, premium lydanlegg fra KRELL og en komplett sikkerhetspakke.

Vi rydder lagrene og har gode kampanjetilbud på KONA. Spar 45 000 kroner ved kjøp eller du kan finansiere bilen med den lave, flytende kampanjerenten på 1,99%. Ta kontakt med oss for gunstige finansieringsløsninger.

Sprek elmotor og lang rekkevidde.

Å kjøre elbil er gøy, spesielt med sportslig akselerasjon og en rekkevidde på inntil 484 km per lading.

Kraftfullt design.

Det utvendige designet til Kona Electric er preget av kraftfulle linjer og former, LED-lykter og unike detaljer som skaper denne elektriske SUVen.

Romslig og allsidig SUV.

Kona Electric er en familiebil med god plass til både passasjerer og bagasje. Tilbehør som takstativ med takboks eller tilhengerfeste med sykkelstativ gjør bilen enda mer fleksibel.

Hyundai Kona Electric

En unik stil

KONA electric har en unik stil som gjør den lett gjenkjennelig. Den lukkede grillen i fronten viser at bilen drives av en elmotor. Fronten på KONA preges også av doble hovedlykter med full-LED. Bilen har dedikerte 17" lettmetallfelger, og du kan velge blant syv stilige lakkfarger slik at KONA electric matcher din stil. SUV-en er kompakt, men samtidig romslig med god plass i kupeen.

Moro på veien

Å kjøre elbil trenger ikke være kjedelig. Elmotoren med 204 hestekrefter og et dreiemoment på 395 Nm gir lynrask igangkjøring, og den gjør at KONA electric akselererer fra 0 til 100 km/t på 7,6 sekunder. Den elektriske SUVen tilbys med et 64 kWh-batteri og rekkevidde på inntil 482 km med WLTP-kjøresyklusen (546 kilometer etter omregnet NEDC).

Giring med girknapper

Med girknappene som er lett tilgjengelig i midtkonsollen, kan du enkelt skifte mellom forover, revers og park. Den elektroniske parkeringsbremsen finner du også her. Den nye midtkonsollen med girknapper er den største forskjellen mellom kupeen til KONA electric og KONA med forbrenningsmotor.

Aktiv sikkerhet

KONA electric kan varsle deg om potensielle farer og hjelpe deg å unngå kollisjoner mens du kjører, for eksempel ved hjelp av automatisk bremsing og varsling om kjøretøyer i blindsonen. De aktive sikkerhetsfunksjonene inkluderer automatisk nødbremsassistent med fotgjengervarsling, blindsonevarsler med filskiftevarsling, ryggeradar, aktiv filskifteassistent, filholder, fjernlysassistent, tretthetsvarsling og fartsgrensevarsling. Fartsgrensevarslingen registrerer veiskilt med fartsgrenser og viser informasjon om dette på head-up displayet og supervision-kombiinstrumentet.

Bildegalleri

No items found.

Ta kontakt med vår 

Hyundai

 ekspert!

Willy Westerheim

Salgssjef og Hyundai ansvarlig

Telefon:

69202025

Mobil:

91772840

Meld deg på prøvekjøring, så tar vi kontakt med deg!

Takk! Din beskjed er sendt og mottatt. Du vil høre fra oss :)
Ups! Noe gikk galt. Har du fylt ut alle feltene riktig?