Prøvekjør 

Få pristilbud 

MAZDA CX-60

Skapt i Japan

Pris fra 656 500 kr

Helt nye Mazda CX-60 er skapt i Japan av våre mesterdesignere, og representerer alt det vi har bygget inn i vårt DNA de siste 100 årene. Den kraftfulle nye arkitekturen har firehjulstrekk og uovertruffen sportslighet, og i tillegg en rekke nye førersentrerte teknologier. Utforsk den raffinerte elegansen som reflekterer vår unike japanske arv.

FORDELER MED PLUG-IN HYBRID (PHEV)

Mazda CX-60 er en helt ny plug-in hybrid. Den leverer sterkt på effekt, rekkevidde og drivstofføkonomi. I tillegg til den gode følelsen ved å kjøre en bil med mindre miljøpåvirkning, får du også tryggheten med å vite at batteriet har 8 års garanti.

VÅR HYBRID-DRIVLINJE

CX-60 har en kraftfull bensinmotor, en elektromotor og batteripakke med 8 års garanti. Det er mulig å kjøre i opptil 140 km/t på el. Beregnet el. rekkevidde inntil 63 km (påvirkes bl.a. av kjøreforhold, hastighet og kjørestil). Når bensin og elmotoren kombineres har den en samlet effekt på 327 hk.

EN UNIK KJØREOPPLEVELSE

Hos Mazda betyr Jinba Ittai harmonien mellom fører og bil. Når du setter deg inn føles bilen umiddelbart komfortabel, nesten som en forlengelse av kroppen. En unik kjøreopplevelse som er intuitiv og samtidig oppkvikkende. Helt nye Mazda CX-60 løfter Jinba Ittai til et helt nytt nivå. Mazdas Program Manager, Yoshiyuki Wada, sier det slik: «Det er en bil du vil ønske å kjøre bestandig.»

MAZDA CX-60

Bak rattet i Mazda CX-60 føler du umiddelbart inspirasjonen fra den elegante og dristige karakteren. Våre japanske Takumi-mestere gjør sitt ytterste for å skape den perfekte opplevelsen på veien. Interiøret gir deg mer plass og alt er innenfor rekkevidde og fokusert på deg som sitter i førersetet.

les mer her.

Nedlastninger

No items found.

Bildegalleri

No items found.

Ta kontakt med vår 

Mazda

 ekspert!

Ole Kristian Johansen

Mazda Ansvarlig

Telefon:

60709073

Mobil:

90518789

Meld deg på prøvekjøring, så tar vi kontakt med deg!

Takk! Din beskjed er sendt og mottatt. Du vil høre fra oss :)
Ups! Noe gikk galt. Har du fylt ut alle feltene riktig?