Prøvekjør 

Få pristilbud 

MAXUS EUNIQ5 6-SETER

MAXUS EUNIQ5 6-SETER - EN STOR, HELELEKTRISK FAMILIEBIL

Pris fra 439 900 kr

MAXUS EUNIQ5 6-SETER - EN STOR, HELELEKTRISK FAMILIEBIL

Maxus Euniq5 6-seter er en helelektrisk, romslig og fleksibel familiebil med 6 seter med et stort bagasjerom og imponerende komfort. Denne bilen er perfekt for familier som ønsker både stor plass og god sittekomfort for både sjåfør og passasjerer.

I tillegg leveres bilen med 345-420 km rekkevidde (WLTP kombinert/urban), og er derfor en bil for både hverdag og langtur. Den har 70 kW batteripakke og kan hurtiglades fra 30-80% på 35 minutter.

SIKKERHET

Maxus Euniq MPV har et svært høyt utstyrsnivå og har en rekke passive og aktive sikkerhetsfunksjoner, som gir trygg og bekymringsfri løsning.

Den leveres blant annet med bremsekraftforsterker, elektronisk stabilitetskontroll, blindsonevarsling, Adaptive Cruise Control og nødbremsassistent.

REKKEVIDDE OG FORBRUK

Euniq5 6-seter er en elektrisk familiebil som kombinerer romslig plass, lang rekkevidde og elektrisk fremdrift.

Bilen leveres med rekkevidde fra 345-420 km* (WLTP kombinert/urban), og er et godt valg uansett om du skal kjøre til og fra jobb, på hytta eller dra på familieferie.

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP både kombinert og urban syklus.

LADING

Maxus Euniq5 6-seter har batterikapasitet på 70kWt. Ladetiden med DC-tilkobling fra 30-80% er regnet til ca- 35 minutter. Alle kjøretøy fra Maxus har mulighet til bruk av hurtiglader med CCS-standarden.

MAXUS EUNIQ5 6-SETER

Nedlastninger

No items found.

Bildegalleri

No items found.

Ta kontakt med vår 

Maxus

 ekspert!

Arne Stian Andreassen

Ass. Daglig leder, Eiendomssjef

Telefon:

69 20 20 30

Meld deg på prøvekjøring, så tar vi kontakt med deg!

Takk! Din beskjed er sendt og mottatt. Du vil høre fra oss :)
Ups! Noe gikk galt. Har du fylt ut alle feltene riktig?