Mazda MX-30 - Elektrisk rentekampanje

Rentekampanje med 0,75%* rente!

Mazda MX-30 - Elektrisk rentekampanje

ELEK­TRISK NY­HET, MAZDA MX-30

Nå har vi kampanjerente på 0,75%* på Mazda MX-30

Pris fra 249.900,- som betyr 1541,-* pr måned.

Kampanjeperiode: 01. april - 30. juni 2021

ENER­GI NOK TIL AK­TI­VE DA­GER

Med en moderne og komfortabel kupé med bærekraftige interiørdetaljer av kork og resirkulerte materialer byr Mazda MX-30 på mer enn bare gode kjøreegenskaper. Den er godt utstyrt fra start med head-up display, adaptiv cruise control, ryggekamera, navigasjonssystem og det siste innenfor sikkerhetsteknologi. Med MyMazda app kan du enkelt lese av bilens batteristatus, få forslag på ladestasjoner og ikke minst fjernstyre klimaanlegget. En kompakt-SUV designet for hverdagen.

KAM­PANJE­REN­TE 0,75%*

MAZDA MX-30 FRA 1.541,- * PR MÅNED.

Fra-pris pr måned er basert på MAZDA MX-30 SKY, e-SKYACTIV145 hk, elektrisk, automat.

Mazda MX-30 er en elektrisk kompakt-SUV designet for hverdagen. Med moderne og stilfullt eksteriør og et luftig interiør byr den på meget gode kjøreegenskaper.

Eksempel utstyr 18"lettmetallfelger, seter i svart og grå tekstil, el.oppvarmet ratt, head-up display, 8,8" infotainmentskjerm, Apple CarPlay, Connected car med app-styring, navigasjon, adaptiv cruise control, autobems med fotgjengergjenkjenning og autobrems ved rygging, varsel for kryssende trafikk ved rygging, blindsoneovervåking, trafikkskiltgjenkjenning, parkeringssensor foran og bak, ryggekamera, LED front og baklys og regnsensor.

Andre nyheter

Nye Isuzu D-MAX er her

Nye Isuzu D-MAX er endelig i Moss

Splitter nytt verksted

Når vi skulle få nytt bygg og butikk, tok vi også en skikkelig overhaling på verksted også. Nå er splitter nytt verksted klart, og i full sving!

Vi er på plass i nytt bygg!

Det tok akkurat et år fra første spadetak til vi kunne flytte inn i helt nye og moderne lokaler her på to-takt-torvet. Nå er vi på plass, og svært fornøyde med resultatet.