Prøvekjør 

Få pristilbud 

Mazda6 Stasjonsvogn

Bilen hele familien elsker

Pris fra 399 800 kr

Mazda6 sta­sjons­vogn, kjøre­gle­de og første­klas­ses kom­fort

Mazda6 stasjonsvogn er en elegant og allsidig bil som raskt blir en del av din aktive og krevende hverdag. Med vår KODO – Soul of Motion-design, neste generasjons teknologi og et nytt og eksklusivt interiør, er stasjonsvogn-modellen romslig og fleksibel, og den håndterer alle oppgaver.

Skyactiv-teknologi

Mazda6 stasjonsvogn håndterer alle utfordringer. Vi har designet vår mest avanserte Skyactiv-Teknologi for å bringe Jinba Ittai-følelsen av samhørighet med bilen til et nytt og inspirerende nivå. Motorteknologien gir rask respons på dine kommandoer, kombinert med friske kjøreegenskaper, presis styring og vår aller mest raffinerte og komfortable kjøreopplevelse.

Perfekt totalpakke

Familieturer, langweekender eller bare en rask tur til byen blir en god opplevelse takket være kjøregleden i nye Mazda6 stasjonsvogn. Våre dyktige håndverksmestre og designere brukt hendene og formet hver eneste linje og kurve og med KODO – Soul of Motion-design stråler den modenhet og eleganse.

Lekkert design

Bilens linjer og former formidler raffinement og modenhet med KODO - Soul of Motion-design , og våre håndverksmestre og designere har blåst liv i den. Den støydempede kupeen er bygget opp rundt deg med materialer av beste kvalitet.

Mazda6 Stasjonsvogn

Nedlastninger

No items found.

Bildegalleri

No items found.

Ta kontakt med vår 

Mazda

 ekspert!

Ole Kristian Johansen

Mazda Ansvarlig

Telefon:

Mobil:

90518789

Meld deg på prøvekjøring, så tar vi kontakt med deg!

Takk! Din beskjed er sendt og mottatt. Du vil høre fra oss :)
Ups! Noe gikk galt. Har du fylt ut alle feltene riktig?