Prøvekjør 

Få pristilbud 

Mazda6 Sedan

Elegant og sofistikert

Pris fra 482 700 kr

Like ele­gant og kraft­full som den ser ut

Mazda6 sedan blir lagt merke til i byen, på jobben og på landeveien, og bilens stilfulle, modne design og gode kjøreegenskaper gir stor eierglede. Håndverkskvaliteten er godt synlig både utvendig og innvendig. Med neste generasjons teknologi og høyt utviklet KODO – Soul of Motion-design er Mazda6 sedan med på å redefinere kvalitet og raffinement.

Den gode følelsen, hver gang

Med ny, dynamisk design av bakparten og lav profil uttrykker bilen en ny eleganse, som understrekes av vår nyeste farge, Soul Red Crystal. Våre nyeste i-ACTIVSENSE sikkerhetssystemer, gir deg full kontroll og mer kjøreglede enn noen gang.

Uten kompromiss

Vi har gjennomført en omfattende videreutvikling av kjøredynamikk og ytelser for nye Mazda6 Sedan for å gjøre kjøreopplevelsen enda bedre for fører og passasjerer. Våre nyeste Skyactiv-motorer har teknologi som gir smidig og rask start når du står stille, helt uten forsinkelse eller nøling, og med presis kontroll.

Lekkert design

Silhuetten til nye Mazda6 Sedan vekker oppmerksomhet med sine uttrykksfulle kurver, nydesignet bakpart og utpreget lav profil. Vår unike KODO – Soul of Motion-design uttrykker kraftfull og dynamisk bevegelse.

Mazda6 Sedan

Nedlastninger

No items found.

Bildegalleri

No items found.

Ta kontakt med vår 

Mazda

 ekspert!

Ole Kristian Johansen

Mazda Ansvarlig

Telefon:

Mobil:

90518789

Meld deg på prøvekjøring, så tar vi kontakt med deg!

Takk! Din beskjed er sendt og mottatt. Du vil høre fra oss :)
Ups! Noe gikk galt. Har du fylt ut alle feltene riktig?