Prøvekjør 

Få pristilbud 

Hyundai Tucson Plug-in hybrid

Kommer som ladbar hybrid første halvår 2021.

Pris fra 474 900 kr

Nyskapende design og elektrisk ytelse.

Helt nye Tucson er en SUV full av avansert utstyr, har et progressivt design og toppmoderne teknologi. I Norge kommer helt nye Tucson som Plug-In Hybrid tidlig i 2021.

Plug-in Hybrid.

Hyundai har nå i Europa det bredeste utvalget av modellversjoner med hybriddrift i dette segmentet. I Norge kommer helt nye Tucson som Plug-In Hybrid tidlig i 2021.

Nyskapende design.

Geometriske former, markante vinkler og nyheten skjulte lyssegmenter gir helt nye Tucson et unikt, kraftfullt utseende.

Best i klassen på sikkerhet.

Med de mest avanserte førerassistentsystemene i klassen og aktive sikkerhetssystemer med en rekke nye funksjoner kan du føle deg trygg når du kjører.

Hyundai Tucson Plug-in hybrid

Bil i toppklasse

Den helt nye Hyundai Tucson er utviklet og designet for å imponere på alle måter. Fremtidsrettet og kraftfullt design, imponerende teknologi og kjøreegenskaper i toppklasse. Med nye Tucson settes standarden for Hyundais retning som et premium bilmerke.

Hyundais nye designspråk er preget av et kraftfullt og elegant design. Bilens stilfulle linjer og kraftige detaljer gir en fornemmelse av at bilen til en hver tid er i bevegelse – alltid klar til å ta deg med på tur. Nye Tucson er svært smidig i bytrafikken samtidig som den byr på SUVens allsidighet. Nye Tucson gir deg en kjøreopplevelse vi garanterer du vil sette pris på.

Kraftfullt design – avansert teknologi

Hyundais nye designspråk er preget av et kraftfullt og elegant design. Bilens stilfulle linjer og kraftige detaljer gir en fornemmelse av at bilen til en hver tid er i bevegelse – alltid klar til å ta deg med på tur. Nye Tucson er svært smidig i bytrafikken samtidig som den byr på SUVens allsidighet.

Nye Tucson gir deg en kjøreopplevelse vi garanterer du vil sette pris på.

Når du setter deg inn i nye Tucson vil du umiddelbart kjenne følelsen av kvalitet og frihet. Kupeen er svært romslig og komfortabel utformet. Utstrakt bruk av myke materialer, intuitive plasseringer og smarte løsninger gjør at du og dine passasjerer alltid vil reise på første klasse. Med nye Tucson presenteres siste generasjons navigasjonssystem. TomTom Live Services og syv års gratis kartoppdateringer sørger for at du alltid er på rett vei.

En behagelig reise

Du vil sette stor pris på materialer av høy kvalitet og behagelige funksjoner i nye Tucson. ­Kjøreturen blir spesielt behagelig med ventilerte seter på sommerstid, og oppvarmede seter og ratt på vinterstid. Her er noen smakebiter.

Smart og praktisk

Med det som sannsynligvis er markedets mest elegante løsning åpner du bakluken på Tucson kun ved å stå bak bilen i noen sekunder. Varier sete- og lastekapasiteten ved å utnytte 60/40-løsningen både ved å regulerere seteryggene og ved å legge ned seteryggene for maksimal plass

Video

Nedlastninger

No items found.

Bildegalleri

No items found.

Ta kontakt med vår 

Hyundai

 ekspert!

Willy Westerheim

Salgssjef og Hyundai ansvarlig

Telefon:

69202025

Mobil:

91772840

Meld deg på prøvekjøring, så tar vi kontakt med deg!

Takk! Din beskjed er sendt og mottatt. Du vil høre fra oss :)
Ups! Noe gikk galt. Har du fylt ut alle feltene riktig?