Trykk på en knapp, og du kjører i elektrisk modus med null utslipp og reduserer karbon­fotavtrykket ditt. Eller bytt til hybridmodus med både el- og forbrenningsmotor og nyt friheten som bensinmotoren gir. Når du har parkert, er det bare å koble til ladekabelen, 
så lader batteriet og den elektriske rekkevidden øker. Kort sagt, å kjøre IONIQ plug-in gir deg god samvittighet.

Prøvekjør ny IONIQ plug-in >

63 kilometer ren elbilkjøring

Nykommeren IONIQ plug-in gjør unna 0 -100 på 10,6 sekunder med en toppfart på 178 km/t. Samtidig er CO2-utslippet så lavt som 26 gram per kilometer, mens NOx er oppgitt til 1,5 mg/km. IONIQ plug-in er dermed en av de reneste bilene i klassen, og en bil som vil være langt fremme på effektivitet og miljøvennlighet i lang tid. Bensinmotoren leverer 105 hk med 147 Nm dreiemoment. Den elektriske motoren er på 45 kW (61 hk) og får kraften sin fra et 8,9 kwh lithium-ion polymer batteri som byr på hele 63 kilometer ren elbilkjøring.


Omfattende utstyrliste for standard-modellen

Her er noe av det utstyret som kommer standard med IONIQ plug-in:

  • 16’’ lettmetallfelger
  • ICCB-ladekabel (kan benyttes i vanlig stikkontakt inntil 10A kurs)
  • AC lading (innebygd lader) 3,3 kW
  • Girhendler på rattet
  • Lithium ion-polymer batteri 8,9 kW
  • Sammenleggbart bagasjeromsbrett

Iht VDA 213 (målt opp til vindu) er bagasjerommet 446 liter. Målt med VDA 211 (målt opp til øverst på seterygg) er kapasiteten 341 liter.

Bilen har også et dynamisk instrumentdisplay som endrer farge og grafikk etter hvilken modus bilen er satt.

Garanti

IONIQ plug-in har fem års fabrikkgaranti med ubegrenset kjørelengde. I tillegg har bilen åtte års garanti på batteriet med 200 000 km kjørelengde.


> Prøvekjør Hyundai IONIQ plug-in